تفریح و سرگرمی

شنبه, ۱۹ بهمن ۱۳۹۸، ۰۲:۳۷ ب.ظ

طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب

تفریح 57 : جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود. جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.

جوجه کباب از جمله غذاهایی محسوب می شود که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کَس برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می کند و با جوجه چینی متفاوت است. مواد متداول برای طعم دار کردن جوجه کباب پیاز ، زعفران و آبلیمو هستند.

Image result for جوجه کباب

مواد لازم برای جوجه کباب زعفرانی

  • سینه مرغ 5 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • روغن مایع 1/2 لیوان
  • زنجبیل تازه 1 تکه کوچک (دلخواه)
  • زعفران دم کرده 1/3 لیوان
  • آبلیمو 5 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی درشت 4 عدد
  • کره مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دسر اسلایس هندوانه 

خورشت فسنجان

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی خوشمزه و لذیذ

  • قدم اول: در ابتدا شروع به تمیز کردن مرغ می کنیم و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم.
  • قدم دوم: تکه‌های مرغ را می شوییم.
  • قدم سوم: پیاز را به شکل خلالی برش می دهیم.
  • قدم چهارم: تکه های پیاز را به قطعات مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.
  • قدم پنجم: حالا آب لیمو ترش و ماست را به قطـعات مرغ افزوده و طـوری مخلوط می کنیم که مرغ ها کاملا آغشـته شده و مرینیت شوند.
  • قدم ششم: زعفران دم کرده را به آرامی به مخلوط اضـافه می کنیم تا به رنگ دلخــواه تان برسید.
  • قدم هفتم: نمک و فلفل رامی افـــزاییم.
  • قدم هشتم: در نهایت بعد از مخلوط کردن خوب مواد، درب ظرف را گذاشته و به مدت 6-8 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
  • قدم نهم: در ادامه بعد حاضر شدن گوشت ها، تکه های مرغ را برای بهتر پخت شدن با فاصله به سیخ می کشیم. هنگام سیخ کردن جوجه ها باید به این نکته توجه کنید که قطعات سینه و فیله را با هم و قطعات کتف، بال و ران مرغ را جداگانه به سیخ بکشید. چون گوشت نقاط مختلف بدن مرغ با هم متفاوت بوده و بعضی نقاط سریعتر کباب شده و پخته می شود. بهتر است برای کباب کردن ران از دو سیخ موازی استفاده کنید طوری که سر ران ها را از یک سیخ و پایین ران ها را از سیخ دیگر رد کنید.
  • قدم دهم: کره را آب می کنیم و زمانی که کباب‌ها روی منقل در حال پخت است با قلمو مقدار کمی کره را روی آن‌ها می زنیم که این کار باعث لذیذتر شدن کباب ها می شود.
  • قدم یازدهم: گوجه فرنگی ها را دو نیم کرده و به سیخ می کشیم. برای زیباتر دیده شدن و در صورت تمایل می توانید مابین گوجه ها از فلفل نیز استفاده کنید.

منبع: tomato4.home

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۱۱/۱۹
حسن حسنی

جوجه کباب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی