نحوه درست کردن “شیرینی میکادو” با طعم عالی و بی نظیر
مواد لازم برای شیرینی میکادو
- پودر قند :1 پیمانه
- روغن جامد :1 و 4/1 پیمانه
- آرد نخود :3/2 پیمانه
- آرد سفید :3/1 پیمانه
- پودر کاکائو :1 قاشق چایخوری
- دارچین :1 قاشق چایخوری
- شکلات قهوه ای یا سفید :50 گرم
طرز تهیه شیرینی میکادو
بیکوک به نقل از نمناک:
ابتدا آرد سفید و آرد نخود ر ا با یکدیگر ترکیب کرده و با هم روی حرارت بو داده تا رنگ آن شکلاتی شود سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شوند.
پودر قند، روغن، کاکایو و دارچین را با همزن برقی خوب می زنیم تا حالت پوکی پیدا کند، آرد را به این مخلوط اضافه کرده و با یکدیگر ترکیب می کنیم.
نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و کمی از مواد را به صورت لایه نارکی روی آن پهن می کنیم سپس نان دوم را گذاشته و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا 5 نان روی هم قرار گیرد، روی لایه آخر را با شکلات آب شده می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا سرد و سفت شود سپس برش داده و سرو می کنیم.
به دلخواه می توان از پودر پسته یا بادام برای تزیین استفاده نمود.
نکته ها:
- برای برش زدن میکادو از چاقوی تیز استفاده کنید و بعد از هر برش تیغه چاقو را تمیز کنید .
- بجای روکش شکلاتی میتوانید روکش سفید بزنید و یا از هر دو رنگ استفاده کنید.که در این صورت دو رنگ شیرینی خواهید داشت.
- شکلات تلخ 60% طعم خوبی به شیرینی میدهد و ظاهر آن را هم زیباتر میکند.البته استفاده از شکلات ها روی شیرینی میکادو اختیاری است.
- آرد بو داده را میتوان جایگزین آرد نخودچی کرد.
در تفریح57 همراه ما باشید.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی میکادو
شیرینی میکادو جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
شیرینی میکادو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .