نخود پلو غذایی با خواص دارویی بسیار!
خواص نخودفرنگی
نخودفرنگی منبع خوب ویتامین C است و این ویتامین خواص آنتیاکسیدانی داشته و به سلامت استخوانها، غضروفها، دندانها و لثه ها کمک میکند. علاوه بر این ویتامین C باعث جذب بهتر آهن موجود در مواد غذایی شده و به بهبود زخمها کمک زیادی میکند
۱_منبع آنتیاکسیدانها
۲_لوتئین و زآگزانتین
۳_پروتئین
۴_فیبرهای غذایی
۵_ویتامین C
۷_آهن
۱۰_ویتامین B۱
۱۱_فسفر
۱۲_کلسیوم
۱۳_پیشگیری از افسردگی
مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر
3 پیمانه برنج
150 گرم گوشت چرخ کرده
100 گرم نخود فرنگی
1 ق غ رب گوجه
1 ق غ پیاز سرخ شده
نصف هویج کوچک (دلخواه)
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدارم لازم
همچنین بخوانید:
طرز تهیه:
ابتدا نخودفرنگی و هویج (دلخواه) را پخته. گوشت چرخ کرده و ادویه ها را تفت می دهیم تا پخته شود و بعد نخود فرنگی و رب گوجه و پیاز سرخ شده را اضافه کرده و باز هم تفت می دهیم.
برنج را آبکش کرده و مواد را لا به لای آن می ریزیم و می گذاریم تا دم بکشد.
منبع: akharinkhabar