تفریح و سرگرمی

چهارشنبه, ۱ آبان ۱۳۹۸، ۰۸:۴۹ ق.ظ

جوجه چینی” با سس تارتار به روشی ساده و خانگی

مواد لازم برای جوجه چینی با سس تاتار :

  •  فیله مرغ :نیم کیلو
  •  آبلیمو :دو قاشق غذاخوری
  •  پیاز متوسط : سه عدد
  •  سیر:یک حبه
  •  نمک و زعفران :به میزان لازم

جوجه-چینی

مواد لازم برای خمیر بنیه

  •  تخم مرغ :  دو عدد
  •  ماء الشعیر بدون طعم :یک لیوان
  •  شیر: نصف لیوان
  •  خمیر مایه:یک قاشق چایخوری
  •  بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
  •  آرد :به میزان لازم
  •  نمک و فلفل سفید :به میزان لازم
  •  ماء الشعیر بدون طعم

مواد لازم برای سس تاتار

  •   زرده تخم مرغ پخته : دو عدد
  •  خیار شور ریز خرد شد :سه قاشق غذاخوری
  •  پیاز ریز خرد شده : یک قاشق غذاخوری
  •  سس مایونز :سه قاشق غذاخوری
  •  فلفل :به میزان لازم
  •  سس تند گوجه فرنگی :2-3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

ابتدا سیر را له کرده و پیاز را حلقه ای خرد کنید و به همراه نمک ، فلفل ، زعفران و آبلیمو داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

هر فیله را چهار تکه کرده و به کاسه بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا مزه دار شود.

روی کاسه را با یک لایه سلفون بپوشانید و برای یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید تا خوب طعم بگیرد.

در این فاصله خمیر بنیه را آماده نمایید.

نصف لیوان شیر را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قررا دهید تا کمی گرم شود.

زمانی که شیر ولرم شد از روی شعله بردارید و یک قاشق مایه خمیر را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.

دو عدد تخم مرغ را شکسته و زرده و سفیده را جدا کرده و در دو کاسه جداگانه منتقل نمایید.

زرده را با یک لیوان ماء الشعیر مخلوط کرده و سفیده را هم خوب هم بزنید تا کف کند.

مخلوط زرده و ماء الشعیر را روی سفیده بریزید و خوب مخلوط کنید.

سپس مخلوط شیر و خمیر مایه را هم افزوده و همه مواد را خوب هم بزنید .

در ادامه بکینگ پودر و آرد را به مخلوط بالا افزوده و هم بزنید تا صاف و یکدست درست شود.

باید غلظت آن همانند حلیم باشد، یک ساعت زمان دهید تا کمی استراحت کند.

در   تفریح57 همراه ما باشید.

در این زمان سس را درست کنید.

دو عدد تخم مرغ را آبپز کرده و زرده های آن را رنده کنید و سفیده را کنار بگذارید.

پیاز و خیارشور را ریز خرد کرده و با زرده رنده شده مخلوط نمایید،  سپس فلفل و سس مایونز را هم افزوده و سس گوجه را بریزید.

سس را تا آماده شدن غذا در یخچال بگذارید تا خنک شود.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن بریزید تا داغ شود، تکه های مرغ را به خمیر بنیه آغشته کرده و داخل روغن سرخ کنید.

مرغ های سرخ شده را در ظرف سرو بچینید ، پیاز های حلقه شده را ابتدا به خمیر آغشته کرده و در روغن بای مانده سرخ نمایید.

پیازهای سرخ شده را کنار مرغ ها بچینید و با سس تاتار که آماده کرده اید میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد جوجه چینی

  1. در طرز تهیه جوجه چینی می توانید برای مزه دار کردن فیله مرغ علاوه بر موادی که ذکر کردیم فلفل دلمه ای هم به مواد اضافه کنیم. توجه داشته باشید که بهتر است برای اینکه فیله مرغ به خوبی مزه دار شود موادی را که  فیله مرغ را در آن ها قرار می دهیم رنده کنیم.
  2. حتما از زعفران برای مزه دار کردن فیله ها استفاده کنید زیرا عطر و طعم بسار خوبی را به فیله ها می دهد.
  3. از ادویه هایی مانند سماق و دارچین و ادویه کاری برای مزه دار کردن مرغ استفاده نکنید زیرا طعم بسیار نامطبوعی را به فیله های مرغ می دهند.
  4. اگر ترجیح می دهید که فیله های سرخ شده فاقد روشن باشند می توانید در روی یک صافی پارچه ای سفید رنگ را پهن کنید و فیله هایی را که به خوبی سرخ شده اند را روی پارچه درون صافی بگذارید تا روغن آن ها به طور کامل از آن ها بیرون کشیده شود.
  5. بعد از اینکه تکه های اولیه فیله مرغ سرخ شدند در درون روغن اگر خمیر های آن ها باقی مانده بودند حتما برای سرخ کردن بقیه فیله ها خمیر ها از روغن خارج کنید می توانید برای خارج کردن خمیرها از روغن از صافی فلزی استفاده کنید و یا با کمک قاشق خمیر ها را از درون روغن بیرون آورید.
  6. توجه داشته باشید که دو طرف فیله را قبل از اینکه سرخ کنید با خمیر به خوبی آغشته کنید.
  7. می توانید جوجه چینی را در کنار پیاز و سیب زمینی خلالی شده سرو کنید به این ترتیب که بعد از سرخ شدن فیله ها  سیب زمینی و پیاز ها به صورتی خلالی خرد کنید و آن ها را با خمیر به خوبی آغشته کنید و در روغن آن ها را سرخ کنید.
  8. فیله های مرغ  به زودی سرخ می شوند پس مراقب باشید که آن ها نسوزند.

 

منبع :  jarchi.over

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۸/۰۱
حسن حسنی

جوجه چینی

نظرات (۱)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی