تفریح و سرگرمی

شنبه, ۱۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۰:۱۱ ب.ظ

طرز تهیه پیراشکی مرغ

پیراشکی مرغ

یکی از غذاهایی که معمولا همه اعضای خانواده دوست دارند، پیراشکی است. تهیه آن هم کار سختی نیست. کافی است خمیر پیراشکی را تهیه کنید و این پیراشکی خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید. پیراشکی را می توان به صورت های مختلفی طبخ کرد.

Image result for ‫پیراشکی گوشت‬‎

مواد لازم

مواد لازم برای خمیر

۳ عدد تخم مرغ

آرد تا جایی که به دست نچسبه

۱/۲ لیوان آب ولرم

۱ ق چ نمک

۱.۵ ق غ خمیر مایه

۱/۲ لیوان روغن مایع

۱ ق غ شکر

مواد داخل پیراشکی

سینه مرغ

فلفل دلمه ای

قارچ

پیاز

پنیر پیتزا

مواد لازم برای رومال

۱ عدد زرده تخم مرغ

۱ ق غ روغن مایع

سیاه دانه برای تزئین

 طرز تهیه پیراشکی مرغ :

1. پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. قارچ را هم بشویید و ریز خرد کنید. فلفل دلمه ای را هم پاک کرده، شسته و نگینی خرد کنید.

2. در تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پیاز، قارچ و فلفل دلمه ای را در روغن تفت دهید. مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و به تابه اضافه کنید.

3. برای مزه دار کردن مواد داخل تابه نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید. حالا حرارت را خاموش کنید و پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کرده و تابه را کنار بگذارید.

در   تفریح57 همراه ما باشید.

4. خمیر پیراشکی را آماده کرده، وسط آن به اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد بگذارید و بعد دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و کمی فشار دهید تا مواد در حین سرخ شدن بیرون نریزند. همه پیراشکی ها را به همین شکل درست کنید.

5. در تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن، پیراشکی های آماده را در روغن سرخ کنید.

6. بعد از سرخ شدن هر دو طرف پیراشکی ها، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

نکات طلایی در پخت پیراشکی مرغ

  • پیراشکی با گوشت مرغ را می توان در دسته ساندویچ ها قرار داد.
  • پیراشکی مرغ را به عنوان میان وعده و پیش غذا می توان استفاده کرد.
  • برای زیباتر شدن پیراشکی می توانید کمی کنجد روی آن ریخته و سپس آن ها را سرخ نمایید.
  • برای سرخ کردن پیراشکی ها می توانید از روغن های مخصوص سرخ کردنی استفاده کرده تا پیراشکی های خوشمزه و سالمی داشته باشید.
  • بهتر است برای لذت بردن از طعم پیراشکی خود آن را با سس میل نمایید.

منبع: آشپزی تاپ

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۹/۱۶
حسن حسنی

پیراشکی مرغ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی